Wie zijn we

De specialist voor Interieurproductie sinds 1984

Sjoert van Dijk

Eigenaar

“FIP Metaal is een bedrijf dat uw wensen met betrekking tot interieurproducties tot werkelijkheid realiseert. Met een ploeg van vaste medewerkers maken we de mooiste interieurproducten tegen een aantrekkelijke prijs”.

Al meer dan 30 jaar kennis en ervaring.

Onze geschiedenis

FIP Metaal is een bedrijf dat in 1984 is gestart als Folkersma Interieur Producten. Op 1 januari 2012 is het bedrijf overgenomen door Sjoert van Dijk. Op het moment van overname had hij al 20 jaar ervaring. Het bedrijf is na de overname verder gegaan onder de naam FIP Metaal. Anders maar toch heel herkenbaar.
FIP Metaal zet in op duurzame relaties. Niet alleen met de klant, maar ook met zijn werknemers. Om die reden zijn er meerdere werknemers die al langere tijd binnen het bedrijf werken.

Onze service

FIP Metaal is een bedrijf dat uw wensen met betrekking tot interieurproducties tot werkelijkheid realiseert. Met onze ploeg van vaste medewerkers maken we de mooiste interieurproducten tegen een aantrekkelijke prijs.
Wij maken producten van groot tot klein. Informeer dus nu naar onze voorwaarden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kwaliteit

FIP Metaal levert interieurproducten aan grote en kleine bedrijven door heel  Nederland. Geen klus is ons te groot of te klein. Wij zorgen ervoor dat uw producten met de grootst mogelijke zorg gerealiseerd worden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

Lid van de MetaalUnie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie.
De leveringsvoorwaarden van de MetaalUnie zijn op al onze producten van kracht.

Bij FIP Metaal staat de

Klant centraal

Bel ons vandaag